Меню
Последние новости России и Мира » Новости » В Мидгарде » Мероприятия » Обряд Славби Велесу, для збільшення грошей, прибутку та статків (12 июня 2013 г., Киев)

Обряд Славби Велесу, для збільшення грошей, прибутку та статків (12 июня 2013 г., Киев)

  • 29 мая 2013
  • 2877
  • 0
  • orthodox
  • Функционал
Обряд Славби Велесу, для збільшення грошей, прибутку та статків (12 июня 2013 г., )

 

12 червня 2013р. о 19.00 буде проводитися Обряд Славби Велесу, для збільшення грошей, прибутку та статків.


Особливий вид Богошанування, під час якого здійснюється могутнє – славлення і моління за живих людей, благодаріння Роду Всевишньому і Рідним Богам за отримані блага і дари та прохання й заклик Рідних Богів на допомогу у вирішенні життєво важливих питань.

 Якщо є потреба у покращенні фінансового стану та збільшенні прибутку, то варто прийти на Славбу Велесу оскільки саме він завжди допомагав нашим предкам і давав достаток та добробут в роди. Також, до Велеса звертаються і за покращенням здоров’я і за успіхами у навчанні дитини і за допомогою при родах. Після Славби Бог, бере під опіку життя людини й всіма видимими та невидимими способами сприяє у реалізації тих цілей, які поставила перед собою людина. Коли хочуть покращити своє здоров’я, фінансовий стан, прибуток, кар’єру, навчання дітей, підвищити мудрість, прихильність людей, то замовляють Славбу Велесу.

 

Підсилює обряд і той факт, що окрім росту сонця ще йде і період росту місяця, що сприяє благополучному збільшенні всього того, що нам важливо привнести в своє життя.

 

Очищення від «безгрішшя» відбувається на всіх рівнях невидимих тіл й завершується наповненнмя Живою та Світлом Рода Всевишнього.  Як наслідок у людини може повністю змінитись відношення до багатства, покращуються стосунки з грошима, з’являється бачення як вирішити фінансові ситуації, збільшується дохід, відкриваються можливості для розвитку бізнесу, запускається процес бачення можливостей збільшити статки, покращується здоров’я та приходить добробут. В обряд включено ладування душі як у Світі Наві так і у Світі Праві. Також, йде надзвичайно сильне енергетичне наповнення з вирівнюванням аури, заговорювання та заклинання грошей. Окрім того, кожен зустрінеться, познайомиться та якщо на те буде воля Богів, то і подружиться зі своїм Духом Добробуту (Благосостояния). Додатково кожен створить свою магічну «Скарбницю процвітання».


Обряд проводить відунья кудесниця Родаслава, що має вищу духовну освіту Академії ПРАВь й посвяту на проведення обрядів. Також, Ректор Відичної Академії Управління Русь, Завідуюча кафедри «Ділова психологія», академік, доктор відичного релігієзнавства.


Час та місце проведення:  о 19.00 в м.Київ, вул.Шовковична, 13/2, к.137 (під’їзд 5, вхід із двору, код на дверях 418). Найближче метро Хрещатик, вихід на вул.Інститутську, потім на перехресті вул.Інститутської та вул.Шовковичної повернути праворуч, перед будинком 13/2 буде провулок Липський ліворуч (довжина провулка один будинок). Необхідно по ньому пройти до вул.Липської, бо вхід у двір через арку із вул.Липської (навпроти ТЮЗ). Обряд буде проходити з 19.00 по 22.30.

 

На обряд необхідно мати при собі: 1) 16 воскових свічок, 2) новий гаманець із куп’юрами 20грн та копійками, 3) нову одежу – бажано вишиванку яскравих червоних кольорів ні разу не одівану та куплену у особи протилежної статі або одяг яскравих кольорів, 4) хліб та воду негазовану для освячення, 5) річ з котрої важливо створити талісман – це може бути або прикраса або сувенір або статуетка або ін., 6) три лоскутки червоної тканини 20х20см, 7) баночка 0,5 л з кришкою у якій проріз 0,5х2см, 8) два невеликих круглих овальних люстерка (дзеркальця), 9) 27 монет (копійок) одного еквіваленту (напр. 27 по 1 коп, або 27 по 2 коп)

 

Попередній запис обов’язковий.

Вся додаткова інформація та запис за тел. 095 553 33 53, 098 214 10 11, 067 945 72 41.

Обряд проводиться за пожертву.


Расскажи в социальных сетях:



Какие эмоции у вас вызвала публикация? (УКАЖИТЕ НЕ БОЛЕЕ ДВУХ ВАРИАНТОВ)

Комментариев - 0
Информация
Важная информация для новых (не зарегистрированных) посетителей

Если вы впервые на сайте то вам необходимо:


Если ранее вы были зарегистрированы в социальных сервисах то вам необходимо:


Если вы зарегистрированы на сайте то: