Меню
Последние новости России и Мира » Новости » В Мидгарде » Мероприятия » Обряд Очищення (26 июня 2013 г., Киев)

Обряд Очищення (26 июня 2013 г., Киев)

  • 30 мая 2013
  • 2122
  • 0
  • orthodox
  • Функционал
Обряд Очищення (26 июня 2013 г., Киев)

 

26 червня 2013 р. о 19.00 буде проводитись Обряд Очищення


Під час очищення людина полишає свою стару сутність і готується до переходу на вищий щабель розвитку, який завершується обрядом Освячення. Суть обряду в покаянні, духовному очищенні та позбавленні від життєвих негараздів та хвороб.

 

 Це перехід на наступну щабель духовного росту. Завжди його роблять перед ім’янареченням,  вінчанням та іншими знаковими подіями. Інколи даний обряд називають вигнанням злого духу з людини – «екзорцизмом» та звільнити людину від «підселенця» можливо лише коли сама людина дає згоду на даний обряд. Також, це стосується хворих на деякі види шизофренії – тільки коли усвідомлюють та просять про допомогу.  Також, даний обряд знімає те, що в народі називають «зглази, порчі, прокляття, вінці безшлюбності»  та ін. втручання. Підсилює обряд і той факт, що йде період спадаючого місяця, що сприяє благополучному позбавленні від того, від чого хочемо себе очистити. Наше очищення відбувається на всіх рівнях невидимих тіл й завершується наповнення Живою та Світлом Рода Всевишнього.  Як наслідок у людини може повністю змінитись образ життя, покращуються стосунки з оточуючими, з’являється бачення як вирішити життєві ситуації, збільшується дохід, відкриваються можливості для розвитку особистості, запускається процес одужання, покращується здоров’я та приходить добробут. В обряд включено ладування душі як у Світі Наві так і у Світі Праві. Також, йде надзвичайно сильне енергетичне наповнення з вирівнюванням аури.

 

Час та місце проведення:  о 19.00 в м.Київ, вул.Шовковична, 13/2, к.137 (під’їзд 5, вхід із двору, код на дверях 418). Найближче метро Хрещатик, вихід на вул.Інститутську, потім на перехресті вул.Інститутської та вул.Шовковичної повернути праворуч, перед будинком 13/2 буде провулок Липський ліворуч (довжина провулка один будинок). Необхідно по ньому пройти до вул.Липської, бо вхід у двір через арку із вул.Липської (навпроти ТЮЗ). Обряд з 19.00 до 21.00.

 

Обряд проводить відунья кудесниця Родаслава, що має вищу духовну освіту Академії ПРАВь й посвяту на проведення обрядів. Також, Ректор Відичної Академії Управління Русь, Завідуюча кафедри «Ділова психологія», академік, доктор відичного релігієзнавства.

 

На обряд необхідно мати при собі: 1) 10 воскових свічок, 2) стару одежу на спалення (можна носовий платок або носок), 3) нову одежу – бажано вишиванку ні разу не одівану та куплену у особи протилежної статі; можливо одежу світлого тону, 4) хліб та воду негазовану для освячення, 5) річ з котрої важливо створити талісман – це може бути або прикраса або сувенір або статуетка або ін.

 

Попередній запис обов’язковий.

Вся додаткова інформація та запис по тел. 095 553 33 53, 098 214 10 11, 067 945 72 41.

Обряд проводиться за пожертву.


Расскажи в социальных сетях:



Какие эмоции у вас вызвала публикация? (УКАЖИТЕ НЕ БОЛЕЕ ДВУХ ВАРИАНТОВ)

Комментариев - 0
Информация
Важная информация для новых (не зарегистрированных) посетителей

Если вы впервые на сайте то вам необходимо:


Если ранее вы были зарегистрированы в социальных сервисах то вам необходимо:


Если вы зарегистрированы на сайте то: