Меню
Последние новости России и Мира » Новости » В Мидгарде » Мероприятия » Славба Вісті, Ушас, Лелі та Ладі для щасливої жіночої долі (21 июня 2013 г., Киев)

Славба Вісті, Ушас, Лелі та Ладі для щасливої жіночої долі (21 июня 2013 г., Киев)

  • 30 мая 2013
  • 2709
  • 0
  • orthodox
  • Функционал
Славба Вісті, Ушас, Лелі та Ладі для щасливої жіночої долі (21 июня 2013 г., Киев)

 

21 червня 2013р. о 19.00 Славба Вісті, Ушас, Лелі та Ладі для щасливої жіночої долі.


Закликання і прославлення Рідних Богинь, для благословіння і утвердження щасливого життя дівчини-жінки, яка проходить посвяти всіма стихіями, що дає їй можливість злагоджено та впевнено творити лад та гармонію за допомогою Божественних сил навколо себе. 

Оскільки наші батьки не проводили такі вікові посвяти для дівчаток як Зірниця, Закосичення, Лельник, то доля жінок складалася не завжди вдало й тому для гармонізації енергій та проявлення жіночої сутності важливо пройти обряд, який систематизує наш досвід та направить нашу долю на шлях гармонійного розвитку. При врівноваженні жіночих енергій відбувається гармонізація життєвого простору та створення сприятливих умов для реалізації нашої жіночої сутності, що проявляється у поєднанні зі своєю зоряною половинкою, проявленні кохання, вдалих подіях, довірительних стосунках, щасливому сімейному шлюбі, подружній вірності та взаєморозумінні з дітьми. Даний обряд для тих кому важливо вдало вийти заміж або налагодити стосунки у сім’ї з чоловіком або «для тих у кого все як завжди добре».

 

Обряд буде проходити у п’ятницю – день Макоші напередодні повного місяця, що додає ще більшої сили магічному дійству. Також, Славба буде напередодні Купала.

 

В обряд включено ладування душі як у Світі Наві так і у Світі Праві, самопрограмування майбутнього староволховською практикою писанок – створення образів майбутнього на яйцях. Також, йде надзвичайно сильне енергетичне наповнення жіночими енергіями.

 

Час та місце проведення:  з 19.00 до 22.00 в м.Київ, вул. Шовковична, 13/2, к.137 (під’їзд 5, вхід із двору, код на дверях 418). Найближче метро Хрещатик, вихід на вул.Інститутську, потім на перехресті вул.Інститутської та вул.Шовковичної повернути праворуч, перед будинком 13/2 буде провулок Липський ліворуч (довжина провулка один будинок). Необхідно по ньому пройти до вул.Липської, бо вхід у двір через арку із вул.Липської (навпроти ТЮЗ).

 

Обряд проводить відунья кудесниця Родаслава, що має вищу духовну освіту Академії ПРАВь й посвяту на проведення обрядів. Також, Ректор Відичної Академії Управління Русь, Завідуюча кафедри «Ділова психологія», академік, доктор відичного релігієзнавства.

 

На обряд необхідно мати при собі: 1) 12 воскових свічок, 2) 5 (п’ять) хлібів (булочки або калачі) - пожертви Богиням, 3)  лоток яєць білого кольору (10шт), 4) фарби гуаш та пензлик й вологі серветки 5) стрічки 10см на спалення (темного кольору) та 1м=100см (світлого кольору: біла, золотиста, світло зелена, світло голуба та ін.), 6) нову одежу – бажано вишиванку із вишивкою голубими, світло-синіми нитками або зображення квітів відповідного відтінку – волошки, дзвіночки, проліски та ні разу не одівану й куплену у особи протилежної статі або можна світлого кольору одежу, 8) хліб та воду негазовану для освячення, 9) річ з котрої важливо створити талісман – це може бути або прикраса або сувенір або статуетка або ін.

 

Попередній запис обов’язковий.

Вся додаткова інформація та запис по тел. 095 553 33 53, 098 214 10 11, 067 945 72 41.

Обряд проводиться за пожертву.


Расскажи в социальных сетях:



Какие эмоции у вас вызвала публикация? (УКАЖИТЕ НЕ БОЛЕЕ ДВУХ ВАРИАНТОВ)

Комментариев - 0
Информация
Важная информация для новых (не зарегистрированных) посетителей

Если вы впервые на сайте то вам необходимо:


Если ранее вы были зарегистрированы в социальных сервисах то вам необходимо:


Если вы зарегистрированы на сайте то: