Меню
Последние новости России и Мира » Новости » В Мидгарде » Мероприятия » Обряд Тризна – поминання померлих предків (4 июля 2013 г, Киев)

Обряд Тризна – поминання померлих предків (4 июля 2013 г, Киев)

  • 28 июня 2013
  • 2563
  • 0
  • orthodox
  • Функционал
Обряд Тризна – поминання померлих предків (5 июня 2013 г, Киев)

 

Шановні друзі! 4 липня 2013 р. Обряд Тризна – поминання померлих предків.


Тризна – це славлення Богів, присвячене виключно поминанню померлих, коли звертаються до Богів з проханням оберігати і захищати померлих, дати їм можливість виправити усі заподіяні кривди (якщо такі були) і отримати гідне життя у тому світі, де вони перебувають до народження в Яві.


Земля наша переповнена тілами предків, похованих не за Поконом, дух яких млоїться і прагне до єднання в Роді Всевишньому. Тризна – це скорочення словосполучення: „Триглав (Трійцю, три світи) знати”, тобто відати про спільність трьох рівнів буття і виконувати Cвятий обов’язок підтримання зв’язку між поколіннями незалежно від місця перебування Предків. Не завжди людина проходить свій шлях у Яві праведно, буває, що вона розриває зв’язок з Рідними Богами, не дотримується законів Прави, замість Правди творить Кривду, сіє безлад і пітьму. Внаслідок цього така Душа не набуває відповідної якості й духовної сили, щоб досягнути Прави, тому вона після „смерті” провалюється у Наву і сама собі завдає величезних страждань. У зв’язку з цим Душі, перебуваючи у потойбіччі, завжди потребують духовної сили, щоб піднятися на вищий щабель.

 

Молитва і славлення Богів за померлих – це найбільша і головніша допомога, яку ми їм можемо дати. Молитви і славлення живих очищують і обогосвітлюють душі померлих, незалежно від того світу, де вони перебувають. Смерть зупиняє лише явне (видиме, тілесне) спілкування, душа ж живе у тілі свого Духа у Праві або Наві, залежно від того праведно вона провела своє життя чи ні. Незважаючи на те, що ми їх не бачимо, Душі померлих взаємодіють із живими, допомагаючи або заважаючи їм здійснювати свої задуми і будувати своє життя у Яві. Тому, як ми  славимо і молимось до Богів за живих, так ми маємо молитися і за померлих. Під час щирої молитви за померлих у душах тих, які моляться, завжди з’являється  глибоке відчуття єдності з Предками, що безпосередньо свідчить про нашу єдність.

 

Підсилює обряд ладування у світі Наві з заспокоєнням душ померлих (якщо є потреба, то і ми прощаємо і нас прощають) й відвідуванням Храму Предків і у світі Праві з отриманням благословення від Богів. Всі душі знаходять спокій і стан благодаті.

 

Тризна проводиться на третій день, на дев’ятий день (коли душа покидає остаточно світ Яви), сороковини (душа повертається аби проститись із родичами), роковини (родичі згадують померлого), на Радуницю (тиждень по Великодню), на Трояна (коли остаточно перемагає весна) та на Осінні Діди. В перший день, коли рідновір помер проводиться обряд Тризни. Обов’язково здійснюється тризнування по покійному у день його народження, смерті і у день Бога-Опікуна померлого. У випадку, коли душі померлих приходять у Яву і турбують своїх родичів також необхідно провести поминальний обряд Тризни. Обряд може проводитись як у присутності родичів померлих, так і без. 

 

Обряд проводить відунья кудесниця Родаслава, що має вищу духовну освіту Академії ПРАВь й посвяту на проведення обрядів. Також, Ректор Відичної Академії Управління Русь, Завідуюча кафедри «Ділова психологія», академік, доктор відичного релігієзнавства.

 

Час та місце проведення:  о 19.00 в м.Київ, вул.Шовковична, 13/2, к.137 (під’їзд 5, вхід із двору, код на дверях 418). Найближче метро Хрещатик, вихід на вул.Інститутську, потім на перехресті вул.Інститутської та вул.Шовковичної повернути праворуч, перед будинком 13/2 буде провулок Липський ліворуч (довжина провулка один будинок). Необхідно по ньому пройти до вул.Липської, бо вхід у двір через арку із вул.Липської (навпроти ТЮЗ). Обряд буде проходити з 19.00 по 20.30.

 

На обряд при собі важливо мати: 1) 12 свічок, 2) Дари громаді (вишиті рушники або серветки або підсвічники або утвар чи вироби з дерева або ін.), 3) Записку для відаючого з ім’ям померлого, датою народження та хто Бог Опікун, 4) Коливо (добу настояти пшеницю, зварити, добавити мед або варення із вишні).


Попередній запис обов’язковий.

Вся додаткова інформація та запис по тел. 095 553 33 53, 098 214 10 11, 067 945 72 41.

Обряд проводиться за пожертву.


Расскажи в социальных сетях:



Какие эмоции у вас вызвала публикация? (УКАЖИТЕ НЕ БОЛЕЕ ДВУХ ВАРИАНТОВ)

Комментариев - 0
Информация
Важная информация для новых (не зарегистрированных) посетителей

Если вы впервые на сайте то вам необходимо:


Если ранее вы были зарегистрированы в социальных сервисах то вам необходимо:


Если вы зарегистрированы на сайте то: