Меню
Последние новости России и Мира » Новости » В Мидгарде » Мероприятия » Таборування характерного козацтва (1-7 июля 2013 г., Харьковская обл.)

Таборування характерного козацтва (1-7 июля 2013 г., Харьковская обл.)

  • 3 июля 2013
  • 1266
  • 0
  • orthodox
  • Функционал
Таборування характерного козацтва (1-7 июля 2013 г., )

 

Харківське відділення Міжнародної федерації козацького бойового мистецтва «Триглав» запрошує усіх бажаючих на таборування характерного козацтва, що відбудеться з 1 по 7 липня 2013 р. у с.Сінному Богодухівського району.

 

Під час таборування проводитимуться:
Тренування з бойового мистецтва Триглав. Ви навчитеся стрільбі з лука, пневматичної зброї, метати ножі, отримаєте навички роботи з мечами (імітація бою з мечами та ножами).
Навчитеся організації козацьких осередків, козацьких таборувань. Будуть проведені заняття школи виживання в складних природних умовах.
Щоденні духовні практики допоможуть укріпити дух та набратися сили. Будуть проведені вікові посвяти для хлопців з відповідною попередньою підготовкою.

Попередній запис по тел. 066 384 87 87 – Вишеслава.

 


Спільна участь у таборуванні – це ще й щаслива нагода укріпити духовну єдність батька з сином.
З собою треба мати теплі речі, намет, спальник, карімат, миску, кружку, ложку ніж, зошит, 2 олівці. Можливо домовитись про місце в наметі, якщо нема свого намету.
Проїзд до Богодухова від автостанції «Центральний ринок» (ст.М Центральний ринок) – маршрутки ходять не менш ніж два рейси на годину, вартість проїзду – 18 – 20 грн.

с.Сінне передбачається як місце поселення. Дуже мальовниче, на його території є 11 ставів, в тому числі і досить великі, з різних боків підходять лісові масиви листвяні, соснові, змішані, в тому числі дуб, вільха…


Расскажи в социальных сетях:



Какие эмоции у вас вызвала публикация? (УКАЖИТЕ НЕ БОЛЕЕ ДВУХ ВАРИАНТОВ)

Комментариев - 0
Информация
Важная информация для новых (не зарегистрированных) посетителей

Если вы впервые на сайте то вам необходимо:


Если ранее вы были зарегистрированы в социальных сервисах то вам необходимо:


Если вы зарегистрированы на сайте то: