Меню
Последние новости России и Мира » Другое » Як ефективно підготуватися до ЗНО

Як ефективно підготуватися до ЗНО

  • 13 февраля 2021
  • 325
  • 0
  • viamidgardcom
  • Функционал
Як ефективно підготуватися до ЗНО


Майбутні студенти почали активно готуватися до ЗНО у 2021 році. Залишилося 4-5 місяців до того, як пройде тестування. Рекомендуємо майбутнім абітурієнтам дізнатися про лайфхаки, які допоможуть без труднощів скласти іспит.


Слідкуйте за своєю роботою


Якщо ви регулярно відвідуєте заняття, стежите за читаннями та сумлінно робите конспекти, навчання може бути відносно безболісним процесом. Обов’язково регулярно переглядайте та розширюйте конспекти занять протягом семестру. Подумайте над тим, щоб розробити глосарій або колекцію карт-записок для перегляду словникового запасу в кожному класі.


Багато студентів помітили, що підготовка до індивідуального заняття протягом 60–90 хвилин на день, п’ять-шість днів на тиждень, дозволяє добре підготуватися до іспиту.


Пройдіть фіктивний тест

 

Так багато підручників з соціальних, природничих та іноземних мов містять сотні запитань у кінці розділів, на які так і не були отримані відповіді. Чому б не виділити годину і не спробувати відповісти на ці запитання на папері?


Якщо ви пройдете фіктивний тест за 3-4 дні до іспиту, ви тоді знатимете, де зосередити своє навчання. Ви також можете перебороти страх перед тестом, демонструючи собі те, що знаєте. Що стосується гуманітарних наук, спробуйте відповісти на кілька потенційних есе-запитань та подивіться, як ви працюєте. Ще один простий спосіб проведення фіктивного тесту – попросити друга чи однокласника дати вам усну вікторину на основі понять у підручнику або в одній із ваших приміток.


Якщо у вас є запитання, зверніться до свого професора чи викладача принаймні за три дні до іспиту.


Письмові завдання

 

Подумайте, які письмові запитання можуть бути на іспиті. Окресліть кожне потенційне есе як форму попереднього тестування та практики.


Знайдіть групу таких самих людей


Групове заняття – ідеальний спосіб для підготовки, перегляду та порівняння нотаток, задавання один одному питань, пояснення ідей одне одному, обговорення майбутнього іспиту та складних концепцій. Встановіть порядок денний та конкретні часові рамки для групового заняття, щоб ваша спільна робота не відхиляла тему.


Тримайте вуха відкритими на уроці


Професор іноді може розповісти про те, як краще всього скласти іспит та яка мінімальна кількість балів для вступу. Вам потрібно щодня бути в класі, щоб отримувати таку інформацію. Це дуже важливо, коли наближаються тести та випускні іспити. Ретельно використовуйте оглядові аркуші.


Расскажи в социальных сетях:



Какие эмоции у вас вызвала публикация? (УКАЖИТЕ НЕ БОЛЕЕ ДВУХ ВАРИАНТОВ)

Комментариев - 0