Меню
Последние новости России и Мира » Другое » Лікування випадіння волосся: три ефективні реп'яхові маски, які довели свою дію

Лікування випадіння волосся: три ефективні реп'яхові маски, які довели свою дію

 

Лікування випадіння волосся: три ефективні реп'яхові маски, які довели свою дію

 

Проблема, пов'язана з втратою волосся, турбує багатьох. Як завжди, в складних ситуаціях на допомогу до нас приходить сама природа. Реп'яхову олію - унікальний природний помічник в боротьбі з випаданням ослаблених і ламких волосся. Якщо використовувати його в складі маски, це дозволить прискорити ріст нового волосся, зміцнити старі волосся і зробити його шовковистим за рахунок багатого складу мікроелементів. Варто відзначити, що це лише профілактичні методи і щоб з'ясувати справжні причини випадіння волосся, потрібно звернутися до лікаря трихолога в одну з косметологічних клінік - https://avantage.lviv.ua/.


Реп'яхової маски унікальні за своїм впливом, впливаючи на волосяні цибулини, олія пробуджує і активізує ріст волосся, після застосування маски, ви відзначите еластичність і гладкість вашого волосся. Застосовуючи маску 1-2 рази на тиждень, ви незабаром помітите видимий результат, який вас порадує.


1. Гаряча маска


Приготувати маску досить просто. Візьміть 2-3 столові ложки олії і злегка підігрійте на пару, щоб комфортно було наносити на шкіру голови, акуратно нанесіть суміш на шкіру голови. Залишки розподілите на довжину волосся.
Маску тримайте на волоссі 2-3 години, потім промийте голову з шампунем і висушіть.


2. Маска з дріжджами


Візьміть 2 ст.л сухих дріжджів, 5 ст.л теплого молока, 1 ч.л. меду, 1 ст.л реп'яхової олії. Дріжджі залийте теплим молоком, перемішайте інгредієнти і влийте 1 ч.л. меду, поставте суміш в тепле місце хвилин на 20. Після закінчення зазначеного часу, влийте 1 ст. л. масла, добре розмішайте і нанесіть на голову. Залиште маску на 30 хвилин.


3. Маска з перцем


До складу маски, крім унікального реп'яхової олії, входить перець, який сприяє посиленню припливу крові до шкіри голови, відповідно, розширюються судини, а це значить, що всі поживні речовини швидше вбираються. Візьміть 2 ст. л. реп'яхової олії і 1/3 ч.л червоного перцю і злегка підігрійте цю суміш на пару. Готову, ледь теплу суміш, нанесіть на голову на 30 хвилин. Якщо ви страждаєте сухістю шкіри, додайте яєчний жовток в суміш, маска стане м'якше і вплив на шкіру голови стане не таким агресивним.


Расскажи в социальных сетях:



Какие эмоции у вас вызвала публикация? (УКАЖИТЕ НЕ БОЛЕЕ ДВУХ ВАРИАНТОВ)

Комментариев - 0