Меню
Последние новости России и Мира » Новости » В Мидгарде » 4-й Хмельницький открытый фестиваль ведической культуры и психологии развития

4-й Хмельницький открытый фестиваль ведической культуры и психологии развития

  • 30 октября 2011
  • 5173
  • 1
  • pravoslav
  • Функционал

 

4-й Хмельницький открытый фестиваль ведической культуры и психологии развития

 

 

Сьогодні 29 жовтня і завтра 30 жовтня,а також на наступних вихідних 5-6 листопада 2011 року, в школі №10 у м. Хмельницькому відбудеться 4-й Фестиваль"Бути Живим". Пройде понад 70 майстер-класів на тему бізнесу,особистого розвитку, самореалізації, взаємовідносин та багато іншого. Розклад майстер-класів можна скачати із сайту Полиана

 

Чим особливий саме ІV Хмельницький фестиваль психології розвитку «БУТИ ЖИВИМ»?

 

Насамперед, тим, що захід набуває міжнародного рівня і ми радо приймаємо гостей з Латвії, Індії та США. Також у фестивалі візьмуть участь майстри з м. Києва, м. Рівне, м. Вінниця, м. Харьків,Чернівці.Наші ,хмельничани,також підготували для вас нові цікаві теми.Традиційно,майстер-класи представлені по чотирьох напрямках…


Протягом чотирьох днів працюватиме ярмарка, де учасники зможуть ознайомитись та придбати розвиваючу літературу та диски, продукти Аюрведи та фітотерапії, індійські пряності, спеції та приправи, одяг для занять йогою,вироби з каміння,ляльки-мотанки…


Під час обідньої перерви пропонуємо скуштувати смакоту ведичної кухні: самоси з творогом, яблуками, овочами; йогурти; солодощі – все це до смаку та на здоров’я!

Ось невеликий анонс деяких майстер-класів,що відбудуться на фестивалі

 

-----------------------------------------------------------------

 

Валентина Гилюк 

Любити – бути гідним любові.     

1. Що в собі людина має поважати.

2. Чим відрізняється закоханість від любові.

3. Як бути гідним любові.

Радикальне пробачення змінює  карму людини.  

1. Що таке карма.

2. Звідки вона приходить.

3. Що таке радикальне пробачення.

 

Оксана Деркач

Кольоровий світ наших емоцій та почуттів.

Учасникам майстер-класу пропонується ефективна арт-терапевтична методика здійснення експрес-діагностики та наступної корекції емоційного стану як дітей, так і дорослих засобами психології кольору. Учасники майстер-класу отримають змогу створити власну індивідуальну діагностичну карту „колір – настрій” а також «просканувати» ті емоції та почуття, що наповнюють нас тут і тепер.

Давай намалюємо … СТРАХ?!

Напевне, ми не знайдемо жодної людини, яка хоча б раз у своєму житті не відчувала страх. Та зазвичай нас турбує далеко не один страх. Традиційно – це квітучий, запашний «букет» великих і маленьких, сильних і не дуже страхів і страшків, що нерідко беруть свій початок ще у глибокому нашому дитинстві. І, що чи не найбільш парадоксально, прилипли вони намертво до нас саме завдяки нашим люблячим батькам і, нерідко, із найкращими намірами. А вже потім ми можемо ціле життя покласти на те, щоб позбутися цих небажаних подаруночків.А, можливо, не варто так активно ...боротися? Можливо, слід зупинитися, «поглянути йому у вічі» і … спитати?.. Так-так, саме спитати, навіщо він тут? про що прийшов попередити? Чому навчити? Адже страх – це лише «біологічно обумовлена емоція, в основі якої лежить пасивно або активно охоронний рефлекс» і мета її одна – допомогти уникнути небезпеки.Не вірите? Ну, що ж, тоді приходьте – і помалюємо, а далі – СТРАХ, чи то пак, час, покаже.

 
Олег Колосовський

Ведична психологiя.Стосунки чоловiка та жiнки. 

Глибиннi та неявнi взаємозв’язки у вiдносинах.Арт- терапiя. «Гармонiзацiя вiдносин». Технiка «Швидкісного малюнку».Можливiсть згармонiзувати стосунки з конкретною людиною, або зрозумiти чи побачити себе в певних вiдносинах.

 

Ольга Москаленко

Мій таємний внутрішній світ.Погляд на складові частини та  будову свого підсвідомого (робота з мотивом «Будинок» та малюнками).


Юлія Мороз

Ділові ігри, як можливість реалізувати себе.

Бізнес ігри дають нам можливість поексперементувати і повчитися в безпечних умовах.

 

Юлія Светлова

Вільне Тіло.

Вже давно відомо, що тіло - це не просто коробочка, в якій нам судилося прожити життя.Тіло несе в собі мудрість і величезну кількість знань, тому дуже важливо усвідомлювати себе і своє тіло, налагоджувати гармонійний контакт з тілом, а також, з його допомогою - з навколишніми людьми та простором.Пробудження Богині.Грецькі богині - це жіночі образи, які живуть в людській уяві більше 3 тисячоліть. Вони втілюють жіночі спрямування.  Знання архетипів Богинь допоможе вам зрозуміти себе і свої взаємовідносини з чоловіками і жінками, з батьками і дітьми, з коханими і начальством.

 

Тетяна Жукова та Назар Шуть

Ребьофінг.

Ребьофінг – метод «зв’язаного і вільного дихання», розроблений Леонардом Орром у 70-х роках на базі східних технік дихання, являє собою природній метод самодопомоги для вирішення особистих проблем, що накопились всередині нас за життя. Завдяки ефективній терапії проблеми застарілих негативних емоцій, спогадів та систем переконань вирішуються м’яко, швидко і надовго. 

 

Тетяна Гуслякова

Зцілення роду.Гармонізація родових стосунків, відновлення цілісності родового дерева. Кармічне зцілення.Поняття карми, вплив на життєві події, гармонізація.


Ірина Юрга

Динамічний цигун.Гармонія фізичної та енергетичної основ людини.Лікування мислеобразами.Самовідновлення.

 

Андрій Зінчук

«Страхам «Ні!»

Поборовши свої сумніви і перетворивши їх у впевненість в своїх силах, Ви зумієте зробити рішучий крок на шляху особистої реалізації і не грати у чужі ігри, а розпочати врешті-решт, жити тим життям, на яке Ви заслуговуєте. Наші думки формують наше життя. Вони створюють нам пекло, вони ж створюють нам рай. Ніхто не мучить нас, крім нас самих. І коли, нарешті, ми це зрозуміємо, все навколо почне змінюватись. Тоді ми зможемо цим керувати, зможемо перетворити наше пекло в рай. Все залежить від нас.

 

Наталя Полюк

Жіноче зцілення.

 Очищення енергетичних структур Жінки; формування статуса Жінка-Богиня-Берегиня; усвідомлення власної місії втілення у жіночому тілі. «Я ЕСЬМ Вселенная».Вчимося взаємодіяти із Всесвітом; розкриваємо свою Божественну суть, творчий потенціал; активація ДНК.

 

Наталя Пухляк

Розкриття жіночого потенціалу.

Дуже часто жінка і не підозрює, яка величезна сила криється у її тендітному тілі. Розкриваючи свої можливості, Жінка не тільки покращує своє життя, але і несе всім любов, тим самим гармонізуючи і покращуючи весь світ. Допоможе розкрити себе робота з архетипами - казковими героїнями, які допоможуть зазирнути глибоко в себе і усвідомити або відкрити те, що було до цих пір невідомо і закрито навіть для себе самої.Танатотерапія.  «Умирая при жизни, вы не умрете при смерти».Танатотерапія - один з видів тілесно-орієнтованої терапії, який дозволяє відновити, або встановити втрачений контакт з тілом. З'єднати Душу, Тіло, Розум і жити в гармонії. Даний метод працює, в першу чергу, зі всілякими страхами, безсонням, неможливістю розслабитися, а також вирішує безліч інших проблем, звільняючись від яких життя стає радісним і наповненим сенсом.

 

Олексій Орос  

Психологічні аспекти успішного публічного виступу.Причини виникнення хвилювання під час виступу.  

Принцип «Не борися зі страхом, лише спостерігай його і напрацьовуй стан впевненості». Техніки подолання хвилювання перед публічною промовою. Технологія впевненого виступу (тіло, емоції, думки). Чого ми хочемо від виступу: страх чи задоволення? Техніки впевненого виступу. Мета виступу як рушійна сила до успіху. Будь господарем аудиторії!  

 

Жоночин Вікторія

Гроші – це така ж енергія, як, наприклад, любов. Якщо ми живемо з відкритим серцем, розвиваємся – гроші приходять до нас легко. Гроші – це ще один інструмент, за допомогою якого Всесвіт розмовляє з нами. Фінансові потоки можна проаналізувати, посилити, направити. Наповнити своє життя достатком – абсолютно реально.

 

Тетяна Басюк

Мандала - "магічне коло", символічний малюнок в колі, який містить певну інформацію, зашифровану в кольорах та символах, має давнє походження і  використовується в різних культурах і релігіях для розширення свідомості та цілительства. Мандала є ідеальною моделлю для медитації. Створення власної мандали дозволяє встановити контакт із своїм вищим "Я", вийти за межі буденного, зняти стрес, напругу, акумулювати енергію і отримати доступ до внутрішніх резервів, стимулювати творчість.

Аромотерапія

Аромати супроводжують нас все життя, вони не тільки прекрасні, але й корисні і впливають на наш фізичний, емоційний і психологічний стан. Як грамотно використовувати аромати в повсякденному житті, як правильно обрати свій аромат  і аромат для корекції настрою, самопочуття, як привернути увагу представників протилежної статті -на ці питання дають відповіді давня наука ароматерапія та сучасна аромакологія.

 

Альона Головіна

«Світ Жінки» - це презентація  авторської майстерні ДЛЯ і ПРО Жінок. В процесі роботи ми спробуємо доторкнутись до внутрішнього світу, побачити Сад  своєї Душі, почути мелодію свого серця та зустрітись із Справжньою, Дикою, Природною Жінкою, яка живе в кожній із нас!

 

Микола Кіщук

«Знайомство… І з гештальт-терапією теж» про те, як ми знайомимося, як робимо «перший крок», чи помічаємо себе чи бачимо справжню людину поруч. Група проходитиме в напрямку гештальт-підходу.

 

Лариса Якіменко

МАНДАЛА – погляд у підсвідоме.Знайти внутрішню гармонію, ресурс, краще пізнати себе, пропрацювати проблеми, знайти нові шляхи їх вирішення, це і не тільки це, ми зможемо за допомогою священного, магічного кола – МАНДАЛИ.Мандала  також чудовий діагностичний тест нашого психологічного стану в даний момент. Метафорично її називають - «крапля крові на аналіз» або «Дзеркало Душі».На майстер-класі ми будемо малювати, «віддзеркалювати» стан нашої Душі, також вирушимо в медитативну подорож по мандалі, потім постараємося зрозуміти підказки нашої підсвідомості, в якій зберігаються ключики-відповіді на всі життєві питання...

 

ТАРО – книга мудрості. Шлях до себе. Робота з арканом  МУДРЕЦЬ (символ драматичний, психоаналітичний підхід)
ТАРО - це унікальна древня система знань про світ, Бога, людину, про закони Всесвіту (езотерики називають Таро книгою Життя, книгою мудрості). У арканах в художній формі зашифрований шлях духовного розвитку людини, карта цього шляху.На майстер-класі ми зробимо короткий екскурс в історію ТАРО, ви зможете познайомитися з арканами, дізнатися, як можна застосовувати ТАРО в психології.Попрацюємо з одним цікавим мотивом за методом символдрами, який розробила відомий німецький психотерапевт Єва Марія Ніцше.Ми будемо працювати з арканом Самітник, який асоціюється з архетипом мудреця, філософа, шукача істини ... І знову пізнання себе, пошуки шляху до себе, пошуки свого справжнього  імені....

 


Це-ще далеко не все, що очікує наших відвідувачів. Можливість опанувати деякі техніки масажу, щоб потім потішити своїх рідних, ознайомитись з порадами фахівців щодо оздоровлення та омолодження,створити власну Мандалу чи ляльку-мотанку, спробувати станцювати темпераментний танець Фламенко чи опанувати деякі рухи ведичного храмового танцю і навіть почути Санскрит. Ряд майстер-класів буде представлено саме для жінок, секрети їх жіночності та привабливості. Будемо раді Вас бачити у нас на фестивалі і впевнені, що вам буде цікаво та корисно!!!

 

Дополнительная информация:

1 день пребывания на фестивале стоит всего 50 грн (~400 руб)

За этот день можно посещать любые семинары, которые будут в этот день проходить.


P.S.: на фестивале будут представлены книги Н.В. Левашова


Расскажи в социальных сетях:



Какие эмоции у вас вызвала публикация? (УКАЖИТЕ НЕ БОЛЕЕ ДВУХ ВАРИАНТОВ)

Комментариев - 1
Аватар пользователя
Что сегодня под запретом и что разрешено? Что пропагандируется рекламой и что запрещено?
Разрешено: проституция, порнография, разврат,продажа детей, органов, алкоголь, табак, наркотиков, русофобия, рабство...
Запрещено:славянские школы,изучение в школах древлеславянского и древнерусского языка, правдивая- скрытая история Руси, правда о
геноциде русских народов, правда о холокосте, правда о преступлениях
ФСБ-Кремля, правда о не легитимном оккупационном правительстве...
Что-то из "разрешено" может подлежать запрету на словах, ради подавления недовольства людей, а из пункта "запрещено"- пресекается активно с угрозой применения ст.282 УК РФ. Очень заметно-всё что РУССКОЕ- есть экстремизм!
Порадоваться можно за Украину, где нет подобной статьи и ведическая культура более вольно уживается.Хотя народ сам по себе,
оккупационная власть- так же отдельно.Не за горами время нашего единения и наступление невидимого фронта освобождения от ИГА ИУДЕЙ
СКОГО!


Информация
Важная информация для новых (не зарегистрированных) посетителей

Если вы впервые на сайте то вам необходимо:


Если ранее вы были зарегистрированы в социальных сервисах то вам необходимо:


Если вы зарегистрированы на сайте то: