Меню
Последние новости России и Мира » Новости » В Мидгарде » Мероприятия » Детская развлекательная программа "Оберег" (1 июня 2013 г., "Парк Киевская Русь", Киевская обл.)

Детская развлекательная программа "Оберег" (1 июня 2013 г., "Парк Киевская Русь", Киевская обл.)

  • 31 мая 2013
  • 1879
  • 0
  • orthodox
  • Функционал
Детская развлекательная программа "Оберег" (1 июня 2013 г., "Парк Киевская Русь", Киевская обл.)

 

   1 червня  на День захисту дітей в "Парку Київська Русь" у центрі уваги опиняться юні гості Стародавнього Києва. Саме для них організована програма "Оберіг", насичена різноманітними іграми та конкурсами для дітей різного віку.

    Оберіг – це предмет, призначений захищати свого власника, його будинок. Парк Київська Русь – оберіг нашої держави, нашого спільного дому, в якому всім має бути добре і затишно.

 

1 червня в Парку найменших дітей чекають ігри в пісочниці та видування різнокольорових мильних бульбашок. Вони зможуть пограти з однолітками на дитячому майданчику Парку, покататися на дерев'яних гойдалках. Невгамовні скоморохи запропонують дітворі безліч веселих розваг.

 

Трохи старших зацікавлять рухливі ігри, в які тисячу років тому грали діти на Русі, наприклад, бої на мішках, стрибки через скакалку, городки.

 

Можна буде позмагатися не тільки в спритності і швидкості, а й проявити свої інтелектуальні здібності в логічних іграх – шахах, шашках, доміно, – відвідавши юрту східного хана.

 

Всіх від мала до велика чекають веселі танці з потішним ведмедем, майстер-класи з володіння середньовічною зброєю, зі східних та древньослов'янських танців.

 

У подарунок для дітей та їх батьків – яскрава і видовищна програма від театру та кінного театру "Парк Київська Русь". Можна буде не тільки подивитися на виступи акторів, трюки на конях, а й поспілкуватися з учасниками вистави. Наприклад, поводити хороводи з мешканцями Стародавнього Києва, погладити коней і покататися на них. І, звичайно ж, – провести яскраву фото-сесію.

 

Вартість вхідного квитка - 60 грн, для пенсіонерів - 30 грн, діти дошкільного та шкільного віку відвідують Парк безкоштовно.

 


ПОДРОБНЕЕ


Расскажи в социальных сетях:



Какие эмоции у вас вызвала публикация? (УКАЖИТЕ НЕ БОЛЕЕ ДВУХ ВАРИАНТОВ)

Комментариев - 0
Информация
Важная информация для новых (не зарегистрированных) посетителей

Если вы впервые на сайте то вам необходимо:


Если ранее вы были зарегистрированы в социальных сервисах то вам необходимо:


Если вы зарегистрированы на сайте то: