Меню
Последние новости России и Мира » Новости » В Мидгарде » Мероприятия » Легенда про Ладу і Леля оживе у "Парку Київська Русь" (9 июня 2013 г., "Парк Киевская Русь", Киевская обл.)

Легенда про Ладу і Леля оживе у "Парку Київська Русь" (9 июня 2013 г., "Парк Киевская Русь", Киевская обл.)

  • 6 июня 2013
  • 2767
  • 0
  • orthodox
  • Функционал
Легенда про Ладу і Леля оживе у "Парку Київська Русь" (8 июня 2013 г., "Парк Киевская Русь", Киевская обл.)

 

9 червня у Древньому Києві пануватиме гармонія, краса й любов, адже тут оживе стародавня легенда про Ладу та Леля. Пориньте у світ добра і злагоди у "Парку Київська Русь"!


Водіть хороводи разом з чарівними слов’янками, плетіть з ними віночки із квітів і бажайте одне одному миру й ладу. Загадайте бажання біля каменя Велеса або Чаші бажань – богиня любові й достатку Лада обов’язково допоможе його здійснити.

 

Розважайтесь від душі, грайте у веселі ігри, долучайтесь до стародавніх обрядів та театралізованих дійств. Не впустіть унікальної можливості покататись на прекрасних конях з Конюшні князя Володимира та разом із Ладою і Лелем проїхатись на автентичному возі, аби родинне життя ладилось.


Випробуйте свою спритність у боях на мішках, перетягуванні канату, княжому квесті та перегонах на історичних тачках. Справжні воїни навчаться вправлятися із середньовічною зброєю, а ніжні красуні – танцювати ойру та східні танці.

 

А ще на Вас чекає безліч жартів і забав, виступи кінного театру, презентація колекції породистих коней, яскраві фотосесії, смачні страви і море позитиву!


Вихідні у "Парку Київська Русь" – найкращий літній подарунок для Вас і ваших рідних!

 

ССЫЛКА на САЙТ


Расскажи в социальных сетях:



Какие эмоции у вас вызвала публикация? (УКАЖИТЕ НЕ БОЛЕЕ ДВУХ ВАРИАНТОВ)

Комментариев - 0
Информация
Важная информация для новых (не зарегистрированных) посетителей

Если вы впервые на сайте то вам необходимо:


Если ранее вы были зарегистрированы в социальных сервисах то вам необходимо:


Если вы зарегистрированы на сайте то: